// M U A Z
M U A Z Z A
AKHIRNYEEE!!
ALLHAMDULILLAH..
sampai juga masa untuk keluar kembali dgn blog kesayangan ni.. dengan harapan kali ni x de la `stranger` tu kacau lagi kan.. amiii~n.. ok stop cte sal nie!

kali nie aku nak share ngan semua apa masalah pesahabatan aku dengan seorang kawan ni.. persahabatan ni penting tau bak kata cikgu addmath aku kat sekolah.. kalau nk lulus dengan cemerlang add math, kita nie kene jaga pesahabatan dengan semua kawan.. hahaa!!

siapa makan cili dia terasa pedas!

haaa!!! ape agaknya story aku tentang masalah sahabat aku nie eh? meh baca ye!

aku mempunyai seorang kawan yang boleh kuanggap sebagai sahabat.. betol ke aku anggap dia macam tu? sorry la tu dulu.. aku cukup bersabar dengan perangai die.. mula-mula tu boleh la.. kaw ignore aku.. kaw anggap aku macam tak ada.. weyh ni ke kawan.. ok kali ni aku pulak buat mcm yang kau pernah buat.. aku nak kau rasa macam mana rasa hati seorang yang disisihkan, atau dengan bahasa yang agak langsi dipulaukan. ikutkan dah lam a aku bersabar dengan kau.. kali ni aku nak kau rase ape aku rasa.. biarlah apa orang nak kata.. aku nak kau hargai persahabatan..

aku agak pelik dah hairan kenapa kau tanya aku ape masalah aku dengan kau.. sedangkan kau tau kan ape masalahnya? aku sedar aku tak la sehebat kau kan.. tapi kau ingat dengan kelebihan kau tu boleh tindas aku? sorry der aku bukan budak lembab yang senang-senang kau pijak! macam mana kau mintak maaf pon kau ingat aku nak maafkan kau? except kau cakap dan mengaku ape salah yang kau dah buat kat aku.. terima kasih!(allycat`s style)

haaa! sekian saja cerita minggu ni! assalamualaikum!
(p/s: kenapa tulisan aku agak x berape banyak shortform eh? jawapan nye cikgu aku penah cakap dia tak berapa suka cara anak-anak muda kini tulis blog guna shortform x menarik minat orang baca.. hehee hope korang baca)


1 Comment(s) PAST | PRESENT
|