// M U A Z
M U A Z Z A
AKHIRNYE DAPAT JUGA LEPAS RINDU!! HUHU XD
ASSALAMUALAIKUM...

acttually aku mmg tersangat lah malas nk update blog nie..
tapi kali nie rajin semacam plak, huhu..
mybe sbb cerita yang aku nk kongsi kali nie bez kot bagi aku..

ceritenye bermule begini..

semalam semangat aku nk pergi tuisyen sgt mendalam. psst sbb dh lame x pegi hahaa!! stelah selesai sahaja solat jumaat aku mndapat pesanan ringkas dari khairul amillin.. katenye kelas add math hari nie batal! bapak cikgu meninggal. adoyai habis patah semangat aku yang membara tadi.. hajat hati nk kate ngan bpk aku x de kelas hari nie.. tp t ayh aku marah mcm mnggu lps.. so btl kn je la niat.. pegi je lah kn. sampai je aq tros tgk kelas btol la! hurm sedih..

dalam beberapa detik seketika aku mmikirkan pe bnde yang aku bleh bwat ntok isi mase aku.. haa! akhirnye idea dh masok dlm my brain bijak sekali.. aku dapat ilham untok berjumpe kekasih hati, cik risha.. actually aku mmg dh tekad nk jmpe dye sblom mule musim persekolahan yg baru.. tapi x de mase sesuai.. ble ade mse je aku teros la pi.. wooo beznye..

aq kol pnye kol x dpt! npe dye x angkat kol aq? aq wat salah ke? aku kol je lah mmbe baik dye cik nisya.. last skali aku gerak je.. dlm pejalanan aku kol bru dye jwb.. lega skit hati yang GUNDAH GULANA nie.. huhu

setibe je di platform petaling menggunakan khidmat pengankutan KTM aku tgk cuaca luar langit tgh menangis..sejurus itu aku pon bermonolog dalam hati"woy awan apsal nanges? gembire la skit aku nk jmpe awek aku.. hurm mungkin awan terharu sgt kowt sbb kitowg dpt jmpe haha.. think positive muaz!" aku jln smpai balai polis petaling awan makin aktif menangis mcm baby la! terpaksa kol cik risha amek aku gne kat bus stop kt dpn balai tu.. dh mcm banduan dh aku nie.. huhu.. dh kacak, but bile campo ngan air awan dh macam pelarian pulak.. huh..!

tggu pnye tggu lmenye cik risha nie? mcm2 dlm pale nie.. nk nages pon ade.. wa!! akhirnye die dtg gak.. hahaa bagaikan adam dan hawa yg bertemu kembali setelah lame terpisah.. waaaa!! jiwang seyh.. hahaa.. sweet sgt2.. sukenye.. aku sroh dye payong aku!! tp die x nk! ktenye malu n tkot owg tgk! x pe la.. redho je.. huhu... kitowg lepak je la cm biase.. sembang2.. share cte.. bezz sgt! thankz syg!

ble nk berpisah 2 berat sgt kaki nk tggal kn dye cam diikat dgn bebola besi cam banduan zaman dulu2 2.. hahaa!! tp aku gagah kan diri melangkah pulang! x pe2 die blom sah milik kaw lagi muaz! law kowg dah ade hubungan rasmi baru dpt jumpe slalu.. hope cm2! sayang "mama" sgt yaw! "papa doakan terbaik untok kite dn agar kite bekekalan smpai ke jinjang pelamin, smpai tua, smpai akhirat, dan sampai syurga.. INSYAALLAH" amiin..

aku taw die ske sgt jmpe smlm.. tp aku x taw sjaoh mne kn.. tp aku yakin mmg die ske sgt kn syg... kalaw nk taw pe luahan hati kekasih hati ku jenguk je blog dia di http://norazzatulakmarisha.blogspot.com/..

selama nie aku mcm x hargai ape yg dye dh bekorban ntok aku.. tp skarang aku mula sedar yg die mmg syg sgt kat aku.. im to0 syg.. syg sgt kat u syg.. aku akn cube pelihara hubungan kitowg.. insyaallah.. doakan aku ya.. hope kowg terhibur dengan ape yang aku shared kat kowg kali nie.. akhir sekali aku tutup cerite aku dgn salam sekali lagi! ASSALAMUALIKUM..

0 Comment(s) PAST | PRESENT
|